Dobrodošli, ovde se nalaze pitanja i odgovori, ne diskusije niti prepirke. Registrujte se i pitajte nešto.
 • Registracija
Dobrodošli. Nadamo se da ćete naći odgovore na svoja pitanja. Imajte na umu da ovo nije forum, i da diskusija i rasprava ovde nisu konstruktivni.

  628 pitanja

  579 odgovora

  391 komentara

  38,573 članova

  Norveska apoteka,lekovi,potrebe i mogucnosti ?

  +1 glas
  pitano Jul 7, 2012 od Mirjana Savicic (10,540 poena)

  Molimo Ulogujte se ili se registrujte da odgovorite na pitanje.

  1 Odgovor

  +1 glas
  Kada udjete u norvesku apoteku,imate utisak da ste usli u neki vid farmakoloske kozmeticke radnje.Proizvodi koje mozete da kupite bez recepta su tog tipa,krema i kremica,kao i balzama za negu koze,sampona raznih i da ne nabrajam razne kozmeticke preparate.Na to se dodaje i nekoliko lekova protov bolova i to:
  PARACET
  IBUX
  PINEX
  PANODIL
  I to je to.Sve ostalo je na recept.Ah da u slobodnoj prodaji se moze kupiti i NOR LEVO ili ti tableta za "jutro posle" prevedeno na srpski,jedna tableta u pakovanju.
  Dakle,dobro je snabdeti se nekim privremenim lekovima kada se dolazi ovde neki tip antibiotika u svakom slucaju poneti jer cesto se desava da se dobije ugovor na 3 meseca pa se nema pravi licni norveski broj,ne moze se imati ni stalan lekar a bolest ne pita kada ce da zakuca na vrata,tako da nije lose to imati kod sebe pri dolasku za pocetak.Naravno,uzeti nesto za sta znate da niste alergicni itd.Da ne budem neodgovorna u pisanju i predlaganju istog,vec samo savet mali za pocetak.
  odgovoreno Jul 7, 2012 od Mirjana Savicic (10,540 poena)