Dobrodošli, ovde se nalaze pitanja i odgovori, ne diskusije niti prepirke. Registrujte se i pitajte nešto.
 • Registracija
Dobrodošli. Nadamo se da ćete naći odgovore na svoja pitanja. Imajte na umu da ovo nije forum, i da diskusija i rasprava ovde nisu konstruktivni.

  628 pitanja

  579 odgovora

  391 komentara

  39,011 članova

  Da li je bolje kupiti stan ili iznajmiti? Kako kupiti stan?

  +2 glasa
  Iz razgovora sa prijateljima koji su kupili stan zakljucio sam da je ovo vrlo realna dilema. Placam stan od 45 kvadrata, na ne posebno atraktivnoj lokaciji 8.400 Kr (sto mu dodje po trenutnom kursu 1.121evr). Nekima je rata za kredit otprilike priblizna suma. O cenama zakupa stana je bilo reci, bilo bi korisno napisati nesto o uslovima kupovine.
  pitano Jul 10, 2012 od p:) (420 poena)

  Molimo Ulogujte se ili se registrujte da odgovorite na pitanje.

  1 Odgovor

  +1 glas
  Svakako je uvek bolje kupiti nekretninu, tako da ne placate stanarinu stanodavcu, vec ulazete u svoj kroz nad glavom, pa kada ga sutra budete prodavali, novac koji se platili dobijate nazad, a pus i zaradu jer u proseku cene enkretnina u Norveskoj stalno skacu na gore. Tako da je razlika u ceni koja se dobije cesto ne tako zanemarljiva.
  Ali da biste dosli u situaciju da razmisljate o kupovini nekretnine u Norveskoj, potrebno vam je minimum godinu dana rada.Kazem minimum, jer treba sutedeti novac, potrebano je imati odredjenu sumu u kesu na racunu, pa stalan psoao, kredit....
  odgovoreno Jul 13, 2012 od Medicman (1,610 poena)