Dobrodošli, ovde se nalaze pitanja i odgovori, ne diskusije niti prepirke. Registrujte se i pitajte nešto.
 • Registracija
Dobrodošli. Nadamo se da ćete naći odgovore na svoja pitanja. Imajte na umu da ovo nije forum, i da diskusija i rasprava ovde nisu konstruktivni.

  628 pitanja

  579 odgovora

  391 komentara

  38,588 članova

  Dokumenta potrebna za radnu dozvolu, a kojih nema na UDI-jevom spisku?

  0 glasa
  Receno mi je da mi osim diplome, koja je overena i prevedena na engleski, trebaju i svedocanstva iz srednje skole, za posao kuvara. Razumem da traze za medicinske sestre, ali nije mi jasno zasto bi to trazili i za kuvare. Da li neko zna da li to treba, i treba li jos neki dokument kog nema na UDi-jevom spisku.Hvala unapred.
  pitano May 10, 2014 od Aleksa (320 poena)

  Molimo Ulogujte se ili se registrujte da odgovorite na pitanje.

  1 Odgovor

  +1 glas
   
  Najbolji odgovor
  Iz licnog iskustva i iskustva ljudi oko mene, ne treba nista cega nema na udijevom sajtu. Iz istog iskustva uvek po nesto iskrsne pa treba biti spreman i sve moguce i nemoguce dokumente imati odstampane i iskopirane uz sebe, jer uvek nesto zafali. Kad zafali dosta pomaze da imas sve dokumente koje mozes samo da prilozis i dodjes do dozvole bez da se nerviras zasto i sta traze

  Na UDI sajtu je (ranije) bilo dva mesta gde stoji lista dokumenata, jedna na samom sajtu a druga lista u nekom PDFu opet sa istog sajta.
  Zbirom svega sa obe liste se dobijala "konacna lista", ali to bese odavno i sajt UDIja je menjan u medjuvremenu tako da mozda ovo zadnje vise ne vazi
  odgovoreno May 13, 2014 od dakipro (28,610 poena)
  selektovano May 13, 2014 od Aleksa
  Hvala puno na odgovoru.