Dobrodošli, ovde se nalaze pitanja i odgovori, ne diskusije niti prepirke. Registrujte se i pitajte nešto.
 • Registracija
Dobrodošli. Nadamo se da ćete naći odgovore na svoja pitanja. Imajte na umu da ovo nije forum, i da diskusija i rasprava ovde nisu konstruktivni.

  628 pitanja

  579 odgovora

  391 komentara

  38,585 članova

  Da li ce SAK odgovoriti na mail...

  0 glasa
  Pokusah sa prethodnim pitanjem al ne ide :)
  Pa sam pomislio dal mi neko moze ovako pomoci.
  S obzirom da niko ne zna odgovor (to samo pretpostavljam), dal cu pogrijesiti ako licno pitam SAK putem maila, dal ce prilikom autorizacije i na koji nacin provjeravat validnost i vjerodostojnost diplome stecene 98/99 na Kosovu. S obzirom da je sve izgorjelo i nema arhive. Od koga ce traziti potvrdu? I da li oni uopste trage potvrdu od skole kada se posalje za autorizaciju. Kako oni to rade? I jel obavezan drzavni ispit da se salje u SAK za hjelpeleier/haselfagarbeider. Zamolio bih ako neko ima da pomogne? Da ne saljem bzvz mail ako cemo se ispaliti?
  pitano May 14, 2014 od leontije (140 poena)

  Molimo Ulogujte se ili se registrujte da odgovorite na pitanje.

  1 Odgovor

  0 glasa
  Zdravo,
  mislim da ti na ovo i prethodno pitanje samo SAK (mozda) moze odgovoriti. Mislim da niko osim zaposlenih u SAKu ne moze da ti kaze kako oni to zaista rade, a pretpostavljam da i radnici SAKa ne smeju da pisu na internetu pomenutu proceduru.

  Moj predlog je da im posaljes dokumente koje imas i pustis njih da rade svoj posao, ti si zavrsio skolu, dobio diplomu i to je jedino sto te zanima, nisi ti odgovoran za stanje skolske arhive.

  Pozdrav,
  Dalibor
  odgovoreno May 15, 2014 od dakipro (28,610 poena)
  Hvala puno...
  Pa tako sam planirao...
  Sta ja mogu sto se u nesretnoj Srbiji desavalo to sto se desavalo. Hvala na savjetu. Cisto sam htio da pokusam saznati dal neko nije slao ranije od ljudi koji su na Kosovu zavrsili ali eto nije mi se dalo.
  Mozda ce se javiti neko iz konkretne price, ali nekad prodje neko vreme.
  Srecno!