Dobrodošli, ovde se nalaze pitanja i odgovori, ne diskusije niti prepirke. Registrujte se i pitajte nešto.
 • Registracija
Dobrodošli. Nadamo se da ćete naći odgovore na svoja pitanja. Imajte na umu da ovo nije forum, i da diskusija i rasprava ovde nisu konstruktivni.

  628 pitanja

  579 odgovora

  391 komentara

  38,573 članova

  koliko kosta autobuska karta u norveskoj, i koje su alternative prevoza?

  +1 glas
  Pocinjem da radim uskoro, zivim u jednom kraju grada a radim na drugom, koliko kosta mesecna kartica?
  Ili da li neko zna neku jeftiniju kombinaciju?
  pitano Jun 30, 2012 od dakipro (28,610 poena)

  Molimo Ulogujte se ili se registrujte da odgovorite na pitanje.

  1 Odgovor

  0 glasa
  Za divno cudo, ja sam u Bergenu bio u istoj situaciji kao i ti. Karticu sam placao 660 NOK (sto je oko 10.000 dinara), karticu mozes da kupis u glavnoj autobuskoj, mozes da je narucis preko sajta www.skyss.no, a mozes da je dopunjavas u autobusu kod vozaca ili na automatima na vecim autobuskim stajalistima u gradu. A ta mesecna je za dve zone, mada nisam tacno siguran koliko je to mada znam da sigurno pokriva prva okolna mesta ali se ipak bolje raspitaj ako zivis daleko. Ima jos kombinacija oko pojedinacnih prevoza, kupovine "paketa" od 20 karata odjednom i sl, al pogledaj o tome na www.skyss.no za detalje.

  Inace ja sam prosli mesec ustedeo na prevozu tako sto sam na policijskoj aukciji u Bergenu kupio kraden bajs za 350 kruna, ulozio jos 140 kruna u nove gume i vozio se ceo mesec do posla. Srecom nije padala kisa radnim danima i u to vreme kada sam vozio do i od posla, mada planiram da probam uskoro bajs po kisi cisto da vidim kako ce da se ponasa i koliko cu da se nakvasim i da li ce biti izvodivo voziti po kisi, mada sam celu zimu vidjao zene i muzeve kako voze bajseve po kisama dok ja kisnem cekajuci autobus.
  odgovoreno Jun 30, 2012 od dakipro (28,610 poena)
  izmenjeno Jun 30, 2012 od dakipro