Dobrodošli, ovde se nalaze pitanja i odgovori, ne diskusije niti prepirke. Registrujte se i pitajte nešto.
 • Registracija
Dobrodošli. Nadamo se da ćete naći odgovore na svoja pitanja. Imajte na umu da ovo nije forum, i da diskusija i rasprava ovde nisu konstruktivni.

  628 pitanja

  579 odgovora

  391 komentara

  39,129 članova

  Kisa cesto pada, koja obuca za kisno vreme?

  +2 glasa
  Cesto je moklo dole po nekoliko dana uzastopno, da li imate neko pozitivno iskustvo sa nekom markom ili modelom obuce, na sta obratiti paznju?
  pitano Jun 30, 2012 od Dalibor Jovic (350 poena)

  Molimo Ulogujte se ili se registrujte da odgovorite na pitanje.

  1 Odgovor

  +1 glas
  Ja zivim u Bergenu gde kisa ume da sastavi i vise od mesec dana svaki dan. Ne bude to kisa 24h bez prekida, ali statisticki padne svaki dan, i kunem se u ECCO cipele sa gore-texom (membranom koja propusta vlagu iz cipele a opet ne propusta vodu u cipelu). Skoro sam kupio i ECCO patika sa gore-texom i fantasticno me sluze. Drzale su 4h na kisi za dan ustavnosti a ne znoje mi se noge kao u sauni, i opet mislim da vrede svaki dinar. U Srbiji sam kupio ecco cizme od koze Jak-a za 140e na popustu, a patike ovde na popustu za 700 kruna (oko 100e). Cena u srbiji i ovde je prilicno slicna, a cipele vrede sve novce pogotovu za Bergen grad. Pretpostavljam da i druge marke sa gore-tex materijalom isto valjaju, ali meni je ecco za sada prava stvar, a ima jos ljudi koji se kunu u tu marku
  odgovoreno Jun 30, 2012 od Dalibor Jovic (350 poena)