Dobrodošli, ovde se nalaze pitanja i odgovori, ne diskusije niti prepirke. Registrujte se i pitajte nešto.
 • Registracija
Dobrodošli. Nadamo se da ćete naći odgovore na svoja pitanja. Imajte na umu da ovo nije forum, i da diskusija i rasprava ovde nisu konstruktivni.

  628 pitanja

  579 odgovora

  391 komentara

  39,041 članova

  stolari sa iskustvom u norveskoj

  0 glasa
  dali su deficitarni poslovi stolara u norveškoj iako moze neki sajt vezan za drvnu industriju u norveskoj.Inace imam iskustvo sa plocastim namjestajem i građevinskom stolarijom.
  pitano Nov 16, 2012 od mremzom (140 poena)

  Molimo Ulogujte se ili se registrujte da odgovorite na pitanje.

  2 Odgovora

  0 glasa
  Za vecinu oglasa i poslova u celoj norveskoj je http://www.finn.no/ najpopularniji sajt. Kazu da su svi poslovi vezani za gradjevinu trazeni (ne znam dal je stolarija u toj grani), samo sto poljaci dominiraju industrijom jer oni imaju odmah sve papire, a nama treba posao da bi smo dobili papire plus sto je potrebno da ti skolovanje odgovara poslu koji radis, a to sve ume da potraje.
  odgovoreno Nov 16, 2012 od dakipro (28,610 poena)
  0 glasa
  stolar nas je snekker ovde.... i najmanje sto vidis jeste drvo.... eventualno ako se dobije spajanje kuhinje i slicno....  snekker ovde radi sve gradjevinske poslove... lupanje,rusenje, pregradjivanje, itd.... ako mislis konkretno da obradjujes drvo to ne mozes sa nasom stolarskom skolom,jer nije tako rejtirana ovde.... sto se sajta tice dakipro ti je vec dao isti :) srecno
  odgovoreno Nov 23, 2012 od kelly (580 poena)