Dobrodošli, ovde se nalaze pitanja i odgovori, ne diskusije niti prepirke. Registrujte se i pitajte nešto.
 • Registracija
Dobrodošli. Nadamo se da ćete naći odgovore na svoja pitanja. Imajte na umu da ovo nije forum, i da diskusija i rasprava ovde nisu konstruktivni.

  628 pitanja

  579 odgovora

  391 komentara

  38,573 članova

  zavrsena skola koja?

  0 glasa
  cao, imam jedno malo slozenije pitanje, zavrsio sam saobracajnu sk. i razmisljao sam da upisem faks vezano za drzavnu bez. ali samo cuo da to i nije trazeno u norveskoj pa sam sada u velikoj dilemi sta upisati .... imam rodjake u Norveskoj i voleo bi da se prebacim tamo ali ne znam sta zavrsiti da bi imao mogucnosti da odem da radim tamo... hvala!!! :))
  pitano Sep 15, 2015 od bokser97 (120 poena)

  Molimo Ulogujte se ili se registrujte da odgovorite na pitanje.

  1 Odgovor

  0 glasa
  Mislim da na tvoje pitanje nije moguce odgovoriti, prvo zato sto je upisivanje fakulteta veoma individualna stvar, zavisi cime ti zelis da se bavis i sta te ispunjava kao osobu. A drugo sto niko ne moze da kaze sta ce za 4-5 godina da bude potrebno na trzistu, niti da li ce uopste norveska imati potrebu za tim kadrom, ili da li ce uopste primati radnike iz inostranstva.
  Sta god da se odlucis da upises, upisi nesto sto bi voleo da radis (a da se makar nekako komercijalno isplati), bice ti mnogo lakse da to zavrsis a i da se posle usavrsavas u tome.
  odgovoreno Sep 15, 2015 od dakipro (28,610 poena)