Dobrodošli, ovde se nalaze pitanja i odgovori, ne diskusije niti prepirke. Registrujte se i pitajte nešto.
 • Registracija
Dobrodošli. Nadamo se da ćete naći odgovore na svoja pitanja. Imajte na umu da ovo nije forum, i da diskusija i rasprava ovde nisu konstruktivni.

  628 pitanja

  579 odgovora

  391 komentara

  38,573 članova

  Da li ovaj sajt deli sadržaj sa nekim drugim sajtovima?

  +1 glas
  Našao sam isti sadržaj sa ovog sajta na nekom drugom sajtu, zanima me da li će moji lični podaci biti dati nekom drugom na uvid, kao i da li će moja pitanja i odgovori biti kopirani i/ili prodati nekom drugom sajtu/agenciji?
  pitano Jan 12, 2013 od gagi (660 poena)

  Molimo Ulogujte se ili se registrujte da odgovorite na pitanje.

  1 Odgovor

  0 glasa
   
  Najbolji odgovor
  Nazalost dobar deo interneta funkcionise tako sto krade sadrzaj od onih koji ulaze svoje vreme da naprave nesto korisno.
  U ime sajta www.onorveskoj.com mogu da kazem da ovaj sajt NECE NIKADA NIKOME (bez sudskog naloga) dati niti prodati na uvid licne podatke bilo kog clana, niti na bilo koji nacin ugroziti privatnost bilo kog clana.
  Sadrzaj napisan na ovom sajtu je u vlasnistvu sajta kao i clana odnosno autora koji je isti sadrzaj postavio, i nikada nece biti prodat niti kopiran drugim servisima bez izricite dozvole autora.

  Primetili smo da se tu i tamo pojavljuju sajtovi koji su uvideli kvalitet ovakvog nacina komunikacije na internetu i pokusavaju da kopiranjem sadrzaja naprave neki profit i posecenost svojih sajtova, a sve to na racun ljudi koji su ovde ulagali svoje vreme u "Pitanja i odgovori".

  Uprava "Pitanja i odgovora O Norveskoj" preduzima sve moguce pravne mere da spreci kopiranje sadrzaja sa ovog sajta kako bi zastitila trud i ulozeno vreme clanova "O Norveskoj" koji se zaista trude da naprave jedinstvenu bazu podataka koja ce koristiti kako onima koji se tek spremaju na put Norveske, tako i onima koji tu vec borave.

  Ako bilo ko primeti da je sadrzaj "O Norveskoj" negde iskopiran, molimo da nam javite bilo postavljanjem novog pitanja, ili odgovorom na ovo pitanje.

  Svako pitanje koje se postavi na ovom sajtu je licno pregledano od strane uprave, tako da nas je lako kontaktirati.

  Ovom prilikom bih se zahvalio svim clanovima na poverenju kao i na vremenu koje su ulozili da napravimo ovu jedinstvenu riznicu znanja O Norveskoj.
  odgovoreno Jan 12, 2013 od dakipro (28,610 poena)