Dobrodošli, ovde se nalaze pitanja i odgovori, ne diskusije niti prepirke. Registrujte se i pitajte nešto.
 • Registracija
Dobrodošli. Nadamo se da ćete naći odgovore na svoja pitanja. Imajte na umu da ovo nije forum, i da diskusija i rasprava ovde nisu konstruktivni.

  628 pitanja

  579 odgovora

  391 komentara

  38,064 članova

  Kupovina odjeće i obuće za kišu

  0 glasa
  Da li je bolje tamo kupit odjeću,pošto su cijene navodno iste a sigurno imaju pravu odječu za kišu i snjeg, a ne ko ovdje eve kinesko,i niš nevalja.
  Jel zna neko cijene dobre jakne i cipela za kišu ?
  pitano Jul 12, 2013 od Condor93 (290 poena)

  Molimo Ulogujte se ili se registrujte da odgovorite na pitanje.

  1 Odgovor

  0 glasa
  Cene su otprilike iste/slicne, barem u poredjenju sa cenama u Srbiji, tu znam kakvo je stanje. U Srbiji je recimo teze naci kvalitetnu odecu (mislim na goretex materijale) ali je moguce naci na dobre popuste pa kupiti brendirane marke i tu.
  Ovde recimo solidne patike, na primer Ecco marke sa goreteksom kostaju oko 1000 kruna, cipele otprilike isto, zimske cizme malo vise.
  Jakna sa neki Tex materijalom ili nekom drugom polu-propusnom membranom kosta regularno od oko 1000-1500 norveskih kruna. Goretex jakne kostaju oko 2500-4000 kruna, ali mislim da nisu neophodne posto vecina ostalih membrana drzi kisu recimo sat vremena, sto je dovoljno za vecinu aktivnosti (od kuce do posla i nazad i sl).
  Na popustima i akcijama te cene ovde budu i do 30-50% jeftinije pa je tad najbolje pazariti, to naravno treba imati vremena i strpljenja i loviti akcije.
  Ja sam pred put kupio samo koji par odece i obuce i to samo jer su bili na akciji, inace bi preporucio kupovinu odece ovde, ako nista drugo onda zbog neke kakve/takve garancije ako nesto nije u redu sa obucom (odlepi se drugi dan ili slicno). Mnogo je lakse ovde samo vratiti u radnju nego slati nazad
  odgovoreno Jul 14, 2013 od dakipro (28,610 poena)