Dobrodošli, ovde se nalaze pitanja i odgovori, ne diskusije niti prepirke. Registrujte se i pitajte nešto.
  • Registracija


Dobrodošli. Nadamo se da ćete naći odgovore na svoja pitanja. Imajte na umu da ovo nije forum, i da diskusija i rasprava ovde nisu konstruktivni.

628 pitanja

579 odgovora

391 komentara

39,041 članova

Šta je ovo?

Ovo je noviji koncept razmene informacija na našim prostorima.
Ovo je mesto gde možete naći pitanja i kvalitetne odgovore od onih koji su imali iskustva sa odlaskom i životom u Norveškoj.
Koncept sajta je takav da je sve podredjeno kvalitetnim i preciznim odgovorima na što konkretnija pitanja.

Šta ovo nije?

Ovo NIJE forum - mesto gde se diskutuje i raspravlja i ispravlja kriva drina. Ako želite da postavite podpitanje, napišite to u komentaru na pitanje ili u komentaru na odgovor. Ako se slažete sa nekim odgovorom možete glasati za taj odgovor, a ako se ne slažete sa odgovorom možete dati negativan glas odgovoru ali NE PIŠITE novi odgovor da bi demantovali nekog ili nešto dodatno pitali.
Pitanja tipa "Šta mislite o ovoj firmi/školi/religiji/osobi...?" mogu biti shvaćena kao javna kleveta te izazvati pravne posledice po sajt i zajednicu pa preporučujemo da takva pitanja izbegnete.

Kako ovo radi?

Ukratko, ako imate nešto novo da pitate, registrujte se i postavite novo pitanje OVDE
Ako želite nekom da odgovorite na pitanje, pišite to u polju namenjenom za odgovor.
Da bi ste pronašli neki odgovor, koristite pretragu na vrhu sajta
Ako želite samo da disutujete sa nekim, molimo vas pronadjite neki adekvatan forum negde na internetu.

Vrlo bitno: SVAKI odgovor uzmite sa rezervom, ono što pročitate ovde NISU zvanične informacije već samo iskustva drugih ljudi pa sve informacije proverite naknadno. Takodje imajte na umu da se nekada pravila razlikuju od komune do komune, pa je moguća protivrečnost informacija, odnosno moguće je da je više odgovora ispravno ali za razlicite komune. Tako je to u Norveškoj.
Pitanja i odgovore kao i ostali sadržaj sajta nije dozvoljeno kopirati i objavljivati na drugim sajtovima bez pisane dozvole autora ili uprave sajta.
Web sajt i vlasnici sajta ne odgovaraju za posledice odgovora na postavljena pitanja.